Closed

lock

26 Feb.-5 Mar.

1 winner

String Art World

String Art World

Facebook contest Facebook Logo

The contest

!! GIVEAWAY!! GIVEAWAY!! GIVEAWAY!! По повод Денот на жената, одлучивме да подариме една рачна изработка по случаен избор. Се што треба да направите за учество во наградната игра е: 1. FOLLOW и LIKE на нашата страна на Instagram и Facebook 2. Означете пријател во коментар (можност за означување на повеќе пријатели) 3. Сподетеле и означете не на вашето story. Извлекување на 05.03.2023 во 21.00 часот.

The winners

Congratulations to the winners!

  • 1st

    @Росица Ангелеска

    “Nate Ristic”

Ready to grow your network?

Try Lukky for free!

© 2023 Lukky