Closed

lock

17 Nov.-15 Dec.

1 winner

Handmade decorations and gifts

Handmade decorations and gifts

Facebook contest Facebook Logo

The contest

Се ближат новогодишните и божиќните празници - најубавиот период од годината кога сите сме позитивно расположени. 🎅🎄🎁По тој повод ви спремивме една наградна игра...🥰 Се што треба да направите е: ➡️ Да ставите лајк на нашата страна ➡️ Означете пријател/ка во коментар ➡️ Сподели јавно на својот профил 🎅🎅🎅✨️2 среќни добитници ќе бидат избрани на 15.12.✨️🎅🎅🎅 Со среќа на сите. 🎁🎁🎁🎄🎄🎄🎄

The winners

Congratulations to the winners!

  • 1st

    @Milena Gjorgjieska

    “Крстевска-Јанковска Весна”

Ready to grow your network?

Try Lukky for free!

© 2023 Lukky