Tiré au sort

emoji_events

17 Jan.-14 Feb.

2 gagnants - Tiré au sort le 14 Feb. 12:16

Instagram contest Instagram Logo

Le concours

Është koha për një GIVEAWAY !! 🎁🎁 DENTAL PLAZA me rastin e festës së Shën Valentinit do të ofrojë 2X - Zbardhim profesional të dhëmbëve falas! Për tu bërë pjesë e lojës :⬇️ 1️⃣. Ju duhet të bëni tag 1 shokë/shoqe në këtë postim. 2️⃣. Ju dhe shoku/qja qe bënë tagg duhet të keni follow faqen tonë @dentalplaza_ks Loja fillon sot dhe fituesi do të zgjedhet me random picker me datën 14 Shkurt! #giveaway #valentines #dentalplaza #gjakove #kosove

Les gagnants

Félicitations aux gagnants !

  • 1er

    @rrezartaibrahimaga

    “@fitore.zhaveli”

  • 2e

    @aannaasll

    “@dionasl_ kurr si dihet🔥😍”

Prêt à accroître votre réseau ?

Essayez Lukky gratuitement !

© 2023 Lukky