Drawn

emoji_events

3-16 Apr.

1 winner - Drawn on 16 Apr. 18:06

Star M - fashion designer

Star M - fashion designer

Facebook contest Facebook Logo

The contest

🎁 Giveaway ???? #giveaway🎁🎁🎁 Star M fashion designer - повторно подарува уникатен фустан од колекцијата PRECIOUS❗ Што треба да направите за да учествувате? ✔️ Да ја следите страната❗‼️‼️ ✔️ Like го постот ✔️ Споделете ја јавно објавата‼️‼️❗ ✔️ Тагнете ги во коментар вашите пријателки ✔️ Почитувајте ги сите правила ‼️‼️‼️‼️ Добитникот ќе биде избран по случаен избор на 16.04.2023 Среќно! 💙

The winners

Congratulations to the winners!

  • 1st

    @Mare Kocevska Sazdova

    “Ana Marija Jana”

Ready to grow your network?

Try Lukky for free!

© 2023 Lukky