Drawn

emoji_events

17 Jan.-14 Feb.

2 winners - Drawn on 14 Feb. 12:16

Instagram contest Instagram Logo

The contest

Është koha për një GIVEAWAY !! 🎁🎁 DENTAL PLAZA me rastin e festës së Shën Valentinit do të ofrojë 2X - Zbardhim profesional të dhëmbëve falas! Për tu bërë pjesë e lojës :⬇️ 1️⃣. Ju duhet të bëni tag 1 shokë/shoqe në këtë postim. 2️⃣. Ju dhe shoku/qja qe bënë tagg duhet të keni follow faqen tonë @dentalplaza_ks Loja fillon sot dhe fituesi do të zgjedhet me random picker me datën 14 Shkurt! #giveaway #valentines #dentalplaza #gjakove #kosove

The winners

Congratulations to the winners!

  • 1st

    @rrezartaibrahimaga

    “@fitore.zhaveli”

  • 2nd

    @aannaasll

    “@dionasl_ kurr si dihet🔥😍”

Ready to grow your network?

Try Lukky for free!

© 2023 Lukky