Waiting for draw

restore

6-6 Dec.

winners

mojparfem.mk

@mojparfem.mk

Instagram contest Instagram Logo

The contest

ARMANI Si Passione EDP 30 ml - 4.290 мкд Si е креиран од Christine Nagel во 2013 година. Заштитно лице на парфемот е австалиската актерка Cate Blanchett. Во горните ноти се наоѓаат лист од црна рибизла, во средината бела фрезија и мајска роза, а во основа ванила, пачули и дрвенести ноти. Мирисни ноти Горни: Pink pepper, Pear, Blackcurrant Средни: Rose, Jasmine absolute, Heliotrope Основни: Vanilla, Cedarwood, Orcanox

Ready to grow your network?

Try Lukky for free!

© 2023 Lukky