Drawn

emoji_events

22 Jun.-12 Jul.

1 winner - Drawn on 12 Jul. 19:26

matricisclinic.al

@matricisclinic.al

instagram contest instagram Logo

The contest

GIVEAWAY ALERT Summer Radiance Ju dhe një mikesha juaj mund të jeni fitueset me fat të trajtimit tonë rinovues dhe ndriçues si dhe të një produkti nga Dr. Sebagh, që do t'ju dhurohet në bazë të llojit të lëkurës suaj.  Me vlerë 800 euro, çmimi është mënyra e përsosur për të rritur shkëlqimin e lëkurës suaj dhe ja se si mund të hyni:⁠ 1. Tag mikeshën tuaj që meriton dhuratën e shkëlqimit të Verës. 2. Të dyja ndiqni llogaritë tona në Instagram: @matricisclinic.al @druardaismaili @drsebagh_albania 3. Na dërgoni në DM përgjigjen e kësaj pyetjeje: Cili është serumi i dr. Sebagh, i cili në përbërje të tij ka grimca Ari 24k, 14 përbërës aktivë dhe që ka efekt të ngjashëm me botoksin? (Këshillë: drejtohuni në faqen tonë të instagramit). 4. Fituesi do të nxirret në mënyrë të rastësishme dhe do të shpallet më 12 korrik 2022⁠. 5. Rinovimi dhe ndriçimi i fytyrës është 60 minuta.  Secila prej jush do të marrë dhuratë një produkt të personalizuar. Vlera totale e çmimit secila: 400 euro. Trajtimet Facial do të rezervohen sipas disponueshmërisë dhe nuk ka alternativë cash.  Produkti do të dhurohet kur ju të vizitoni Matricis Clinic për takimet tuaja. Nëse fituesi nuk përgjigjet brenda 24 orëve nga njoftimi, do të zgjidhet një fitues tjetër.⁠ Ky dhurim në asnjë mënyrë nuk sponsorizohet, miratohet ose administrohet nga Instagram.⁠

The winners

Congratulations to the winners!

  • 1st

    @cocham___

    “@lekaanila11”

Ready to grow your network?

Try Lukky for free!

© 2022 Lukky