Drawn

emoji_events

22-24 Feb.

1 winner - Drawn on 24 Feb. 14:02

Star M - fashion designer

Star M - fashion designer

Facebook contest Facebook Logo

The contest

🎁🎁 Giveaway ??🎁 #giveaway Star M fashion designer - подарува уникатен фустан по повод денот на жената 8ми Март!!! Што треба да направите за да учествувате? ✔️ Да ја следите страната❗‼️‼️ ✔️ Like го постот ✔️ Споделете ја јавно објавата‼️‼️❗ ✔️ Тагнете ги во коментар вашите пријателки Добитникот ќе биде избран по случаен избор на 04.03.2023 Среќно! 💙

The winners

Congratulations to the winners!

  • 1st

    @Maya Pecenpetelovska

    “Цветановска Андријана”

Ready to grow your network?

Try Lukky for free!

© 2023 Lukky