Drawn

emoji_events

3-18 Feb.

1 winner - Drawn on 18 Feb. 21:19

Shopex

Shopex

Facebook contest Facebook Logo

The contest

💣GIVEAWAY💣 🎁Подаруваме🎁 💚Се што треба да направите за да учествувате во наргадната игра е ⬇️ 1️⃣Кликнете 👍лајк на нашата Facebook страна 3️⃣Во коментар да тагнете Ваш пријател(Или повеќе Ваши пријатели по Ваш избор🤩) 4️⃣Да ја споделите оваа објава на Вашиот профил ⏰️Добитникот ќе биде објавен на нашата страна на 14,02,2023! 🍀Со Среќа🙋‍♂️🙋‍♀️ 🛍Shopex - Продавница за Сите!

The winners

Congratulations to the winners!

  • 1st

    @Elvidina Lukovic

    “Ljubinka Atanasova”

Ready to grow your network?

Try Lukky for free!

© 2023 Lukky